Video : Tipsbladet
Generelle

Udskældt i FCM: Men i Cardiff elsker de ham

Den FCM-ejede angriber Sory Kaba er vellidt i Wales - det var han ikke altid i FC Midtjylland.

Han scorede ikke nok mål i FC Midtjylland, og der var også lidt med attituden i starten

Men potentialet har altid været der, så det var bare lige med at få det ud.

Det lykkedes man aldrig med i FC Midtjylland, hvor man to gange har forsøgt at få Sory Kaba til at levere på førsteholdet. Nu er angriberen udlejet til Cardiff, og der kan man tale om den enes død, den andens levebrød.

For hvor FCM ikke længere kunne bruge angriberen fra Guinea, er han blevet et stort hit i Cardiff City, der spiller i den engelske Championship og kæmper for at holde sig over nedrykningsstregen.

Den walisiske klub har fået tre scoringer i otte kampe fra 27-årige angriber, og fansene elsker hans attitude, fightervilje og styrke.

Det skriver Wales Online.

Her fremgår det, at Kaba også har gjort  holdkammeraterne bedre. Blandt andre Ryan Wintle, der har fået et par assister i de sidste par uger - takket være mål fra Sory Kaba.

- Vi plejer at joke med, at ham og Kion Etete (angrebskollega, red.) er spejlbilleder af hinanden, men Kaba lader til at heade flere af mine bolde ind, så jeg håber virkelig, at det fortsætter.

- Han er en fantastisk fyr. Han er faldet godt til og er hurtigt blevet en del af omklædningsrummet, selv om han er fra et helt andet land. Hvis han er glad og scorer mål, er vi tilfredse, siger Ryan Wintle til Wales Online.

Sory Kaba er lejet fra FCM frem til sommer, men det er ikke ventet, at den danske klub vil have angriberen tilbage, hvorfor der nok er en god mulighed for, at han kan fortsætte i Cardiff City, der ligger nummer 21 i den næstbedste engelske række - fire point foran nedrykningsstregen.

Kabas aftale i FCM løber frem til sommeren 2024.