Video : Tipsbladet
Superliga

Dansk popstjerne lokker OB-profil med intimkoncert

Sangeren Andreas Odbjerg er en stor beundrer af OB-profilen Jeppe Tverskov

Det var et hårdt slag for den fynske popstjerne Andreas Odbjerg, da OB mistede Armin Gigovic til FC Midtjylland. Nu vil hitmageren nødigt risikere, at OB mister endnu en stor mand.

Og så må man jo bruge de kort, man nu engang har på hånden.

Til sommer udløber Jeppe Tverskovs kontrakt med fynboerne, og dermed er OB i fare for at miste klubbens anfører og en spiller med flere end 200 OB-kampe på CV'et. Det vil Andreas Odbjerg helst ikke være vidne til.

Derfor har han fremsat noget af et tilbud i et forsøg på at drysse noget fynsk kærlighed ud over københavneren Tverskov. 

- Jeg skrev til Jeppe for nyligt på Instagram. Jeg roste ham for at være et fantastisk menneske og en fantastisk anfører. Jeg skrev også til ham, at han bare skal sige til, hvis jeg skal komme og spille til en fødselsdag eller sådan noget. Det skal ikke koste ham noget, siger Andreas Odbjerg til Stemmer Fra Ådalen.

Sangeren fortæller videre, at han fik et svar retur fra Jeppe Tverskov, der takkede for tilbuddet og fastslog, at han måske vil tage ham på ordet.

I første omgang har OB-fansene dog blikket rettet mod søndag, hvor fynboerne møder AGF på udebane. Andreas Alms mandskab er pisket til at vinde, hvis OB skal med i mesterskabsspillet.

Andreas Odbjerg krydser fingre for en fynsk sejr mod århusianerne, som han ikke just er imponeret over. 

- Det er til at blive deprimeret over den fodbold, AGF spiller. Det er godt nok noget grimt noget, siger Odbjerg, der dog hylder "Superligaens bedste forsvarsspiller" Yann Aurel Bisseck.

Opgøret mellem AGF og OB fløjtes i gang søndag klokken 15.00 - det gør alle kampe i sidste runde af Superligaens grundspil.