Video : Tipsbladet
Superliga

Revser AGF: Vi skiltes ikke som venner

Tidligere AGF-målmand revser den århusianske Superliga-klub.

Kamil Grabara har været en blændende målmand i al den tid, han har været i Danmark, og det har krævet sine ofre. Bare spørg Mathew Ryan, Karl-Johan Johnsson og William Eskelinen.

Sidstnævnte mistede sin faste plads i AGF-målet, da Kamil Grabara kom til Aarhus, og dermed blev William Eskelinens ophold på Fredensvang ikke den succes, parterne havde håbet, da de indgik aftalen i sommeren 2019.

Nu tørner 26-årige William Eskelinen ud for Örebro SK i hjemlandet, og når han ser tilbage på tiden i Danmark, er det ikke med et smil på læben.

- Det er med blandede følelser. Man kan dele det op i to - i den første sæson spillede jeg fast, og det gik godt for mig og holdet. Jeg lå højt i statistikkerne over clean sheets og redninger, og holdet sluttede på tredjepladsen.

- Men så vendte det hele på en uge. Klubben valgte at gå en anden vej. De havde fremlagt en plan for mig, hvor jeg skulle spille, og derfor underskrev jeg en fem-årig aftale, men alt det smed de i skraldespanden. Jeg blev meget skuffet over den måde, klubben pludselig ignorerede mig på, siger William Eskelinen til Expressen og skynder sig samtidig at rose Kamil Grabara.

Adspurgt, om der var ondt blod mellem AGF og ham, da han forlod klubben for præcis et år siden, svarer William Eskelinen:

- Ja, det var der. Vi skiltes ikke som venner. Vi talte slet ikke sammen. Jeg skrev bare under på et stykke papir, og så ophævede vi aftalen. Vi havde slet ingen kontakt, fastslår den svenske målmand.

William Eskelinen nåede 39 kampe for AGF - han noterede sig for 11 clean sheets i dansk fodbold.