Video : Tipsbladet
Ligue 1

Messi slår vild mål-rekord: Overgår Ronaldo

Lionel Messi kan nu kalde sig den spiller, der har scoret flest mål i de fem store ligaer.

Lionel Messi har igennem hele sin seniorkarriere været en stor målscorer, og det har heller ikke ændret sig i Paris Saint Germain for den snart 36 årige stjernespiller. Og rekorderne er han heller ikke færdig med at slå.

Det viser sig også nu, at han er den spiller, der har scoret flest mål i de fem største ligaer i Europa. Her er tallet efter Lionel Messis mål til 1-0 mod Strasbourg i Ligue 1 oppe på hele 496 scoringer. Det skriver blandt andet den franske ligas twitter-profil.

Tidligere tilhørte rekorden for flest mål i de fem største ligaer - gæt selv - Cristiano Ronaldo. Portugiseren scorede sine i Premier League, La Liga og Serie A.

Langt de fleste mål fra argentinerens side er selvsagt kommet i Barcelona, hvor det blev til 474 af slagsen i La Liga, inden han forlod Spanien og den catalanske storklub i sommeren 2021.

Der er siden mere og mere, der peger på, at når kontrakten med den franske hovedstadsklub udløber til sommer, så går turen videre til en anden klub for ham. Endnu er det dog uvist, hvor det ender med at blive for ham.

Både en retur til Barcelona og et skifte til Saudi Arabiens liga er blevet nævnt.

Den argentinske landsholdsmålmand lader dog også til at ville blande sig og prøver at lokke ham til Premier League. Læs mere om det her.