Video : Tipsbladet
Superliga

Falk: Det sagde Neestrup efter slutfløjt

Derudover peger han på, at der nok skal være nogle, der holder øje med, hvad der sker på Brøndby Stadion.

Der skulle en dramatisk afslutning til, da FC København tog en sejr på 2-1 mod Viborg. Den betyder, at de nu selv kan afgøre mesterskabet i sidste spillerunde mod Randers.

Efter kampen kalder FCK-profilen Rasmus Falk for sejren vital, men at cheftræner Jacob Neestrup efter kampen hurtigt fik slået fast, at mesterskabet ikke er vundet endnu. Det fortæller FCK-midtbanespilleren i et interview med Discovery+.

- (Han sagde red.) at der ikke er noget, der er hjemme endnu, så der er ikke noget, der skal fejres endnu, siger han og fortsætter med en hentydning til afslutningen på sæsonen i Bundesligaen:

- Vi har også lige set, hvordan tingene kan blive vendt op og ned hurtigt i fodbold, så vi nyder sejren, og så må vi se, hvad der sker. Men som udgangspunkt er der ikke noget, der er sikret endnu, lyder det fra Rasmus Falk.

Han fortæller desuden, at der nu venter et bad for dem og noget rent tøj, hvorefter turen tilbage til København og noget mad venter for dem. Men der er nok også mulighed for at holde øje med, hvad der sker mellem Brøndby og FC Nordsjælland.

- Jeg kan da forestille mig, at der var et par stykker, som kigger lidt med i, hvad der sker i den kamp. Men som udgangspunkt skal vi gøre alt rigtigt, fordi ting kan gå hurtigt i fodbold, og det handler for os om at nyde sejren her med dem, der er rejst med. Og så skal vi stå klar om en uge, og så må vi se, hvad der sker i mellemtiden, fastslår Falk.

Her er det sådan, at FC Nordsjælland helst skal vinde, hvis de skal holde liv i topduellen, da FCK's målscore er langt bedre og nu er foran med fire point. Ved pausen er FCN dog bagud 0-2, og et nederlag til klubben fra Farum vil sende mesterskabet til FCK.

Det var i øvrigt i FCK-offensiven, at det bedste skulle findes for dem. Læs mere om det her.