Video : Tipsbladet
Superliga

Daramy hylder Neestrup: Cadeau for at samle os op

Mohamed Daramy giver en stor del af æren til Jacob Neestrup for det genvundne mesterskab.

FC København har sikret sig det danske mesterskab. Det står klart efter, at FC Nordsjælland tabte til Brøndby, og dermed ikke kan nå at indhente FCK mere, som er fire point foran med én runde tilbage.

Dermed kunne festlighederne i FCK-bussen på vej hjem fra deres sejr i Viborg begynde, og i et interview med Viaplay fastslår FCK-stjernen Mohamed Daramy, at de har det dejligt, ligesom han giver hele holdet kredit for mesterskabet.

- Vi har allesammen bidraget med noget. Vi har virkelig kæmpet hårdt, og vi har haft masser af snakke og i sidste ende har det givet pote, og vi er rigtig glade lige nu, fortæller Daramy.

Der er heller ingen tvivl om, at han giver meget af æren til cheftræner Jacob Neestrup, som overtog for Jess Thorup i begyndelsen af sæsonen.

- Det er tydeligt at se. Vi har fået en træner, der har styr på det, så det er stor cadeau til ham for at samle os op igen. Det er ikke nemt med alt det pres, vi har, så er det fedt, at vi kan løfte guldet nu, siger han og fortsætter om sit forhold til FCK.

- Det betyder alt jo. Det er også derfor, jeg kom hjem. Det er et hold, der betyder meget i hjertet. Det ved de også godt, fortæller Daramy, som nu skal tilbage til Ajax igen, hvor han er udlejet fra.

- Og så må man tage den derfra, fortæller han.

Det var efter en nedslagtning af FC Nordsjælland i Brøndby, som sikrede FCK mesterskabet. Læs mere om det her.