Video : Tipsbladet
Rygter

Medie: Henter ham retur til Superligaen

En gammel kending bliver genforenet med Kent Nielsen i Silkeborg IF, skriver færøsk medie.

Gammel kærlighed ruster heller ikke i fodboldverdenen.

I hvert fald ikke hvis man skal tro informationerne fra det færøske medie In.fo, der skriver, at Gilli Rolantsson Sørensen skifter til Silkeborg IF, hvor han bliver genforenet med Kent Nielsen.

Den færøske højre back spillede fra 2014 til 2016 under Kent Nielsen i AaB, og nu tyder noget på, at de får glæden af hinanden igen på dansk jord.

30-årige Gilli Rolantsson er kontraktfri til sommer efter et kort ophold i færøske TB Tvøroyri. Derfor har han frit kunnet forhandle med interesserede klubber.

Ender han med at blive præsenteret i Silkeborg IF, så vil han være sommerens tredje forstærkning, da man allerede har offentliggjort tilgangene af Andreas Pyndt og Fredrik Carlsen, der begge har imponeret for Hvidovre IF.

I Silkeborg IF får han skarp konkurrence om pladsen på højre back, da Oliver Sonne har siddet tungt på positionen, siden man sagde farvel til Rasmus Carstensen sidste sommer.

Foruden opholdet i AaB har Gilli Rolantsson Sørensen tilbragt flere år i norsk fodbold hos Brann og Odds BK. Derudover har han repræsenteret flere klubber på Færøerne, mens han i en ung alder prøvede lykken i Aberdeen.

Gilli Rolantsson Sørensen er også en fast del af det Færøske landshold, hvor han har noteret sig for 63 landskampe. I dette forår har han spillet ti kampe for TB Tvøroyri i den bedste færøske række.