Video : Tipsbladet
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 32. runde

Tipsbladet er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Der var drama ud over det sædvanlige i den sidste spillerunde i Superligaen i denne sæson. 

Lyngby endte med at overleve efter en disciplineret indsats mod AC Horsens. AaB spillede sig selv ud ved at tabe til Silkeborg, og så leverede AGF et ikke mindre end vanvittigt comeback mod Brøndby.

Runden bød på flere store individuelle præstationer, og vi har set nærmere på de bedste af slagsen.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 32. spillerunde - denne gang sat op i en 4-3-3-opstilling:

Målmand: Patrik Carlgren, Randers FC (9)
Den svenske keeper slutter sæsonen, som han startede den - med en plads på rundens hold. I Parken stod Patrik Carlgren en fremragende kamp, som ledte tankerne tilbage mod hans stærke start på sæsonen, hvor han reddede alt, der blev sendt imod ham. Flot punktum på en flot sæson.

Højre back: Anton Gaaei, Viborg FF (4)
Den energiske højreback har været en øjenåbner i denne sæson, og han bliver utrolig spændende at følge fremover. Fin præstation i nulløsningen mod FC Nordsjælland, hvor han som vanen tro stormede op og ned langs højresiden.

Central forsvarer: Lucas Hey, Lyngby Boldklub (4)
Har fået sit gennembrud i denne sæson, og han spillede en nøglerolle i, at Lyngby holdt nullet i overlevelseskampen mod AC Horsens. Vandt rigtig mange dueller både langs græsset og i luften.

Central forsvarer: Stefan Gartenmann, FC Midtjylland (3)
Ganske habil kamp i midterforsvaret af den tidligere Sønderjyske-spiller. Ligesom Hey var han involveret i flere ting, som han ofte trak sig sejrrigt ud af. Har fået en del spilletid i denne sæson, og det bliver spændende at se, hvor meget der satses på ham i den kommende.

Venstre back: Gift Links, AGF (1)
Var en sten i skoen for Brøndby på grund af sin store energi og sin evne og lyst til at udfordre. Har spillet en fin sæson for AGF, så det kan virke overraskende, at det er første gang, at han er på rundens hold.   

Central midtbane: Mads Bidstrup, FC Nordsjælland (8) 
Spillede sin sidste kamp for FC Nordsjælland, må vi formode, og sikke en spiller de kommer til at sige farvel til. Var ikke lige så dominerende, som han plejer, men hold nu fast hvor er han bare stadig god. Kæmpe løbepensum og sikker på bolden. Ham kommer vi til at savne i Superligaen, hvis ikke han vender tilbage.  

Central midtbane: Viktor Claesson, FC København (7)
Svenskeren fandt igen vej til netmaskerne, da han udlignede til 1-1, og dermed sørgede han for, at FCK ikke lukkede mesterskabssæsonen med et nederlag. Lukker en stærk sæson med 12 Superliga-scoringer og fem assists - det er altså stærkt af den rutinerede midtbanemand.

Central midtbane: Kristoffer Olsson, FC Midtjylland (5)
Ny fin kamp af Kristoffer Olsson, som igen kom på måltavlen og ligeledes leverede et oplæg. Meget peger mod en permanent aftale mellem ham og FC Midtjylland til sommer, og her bør FC Midtjylland strække sig langt, for han er en nøgleperson, som det nye FCM skal bygges op omkring. 

Højre angriber angriber: Mathias Kvistgaarden, Brøndby IF (4) 
For fjerde gang i de seneste fem runder er Brøndby-darlingen at finde på rundens hold, og det siger meget om, hvor formstærk han er i øjeblikket. Igen mod AGF kom han på tavlen, og man må bare tage hatten af for hans evne til konstant at klø på.

Central angriber: Jelle Duin, AGF (1)
Selv om han kun fik godt 20 minutter på banen, så er Jelle Duin fuldstændig umulig at komme udenom. For sikke et indhop! Scorede to gange og fremtvang desuden et straffespark og et rødt kort til Brøndby. Lejesvenden fortsætter nok ikke permanent i AGF, men sikke en måde at sætte punktum på.

Venstre angriber: Aral Simsir, FC Midtjylland (1)
Gustav Isaksen forlader med stor sandsynlighed FC Midtjylland til sommer, og når den tid kommer, så kan Aral Simsir meget muligt være manden, som skal tage over. Mod OB kom han frem til en del, og han scorede også et glimrende mål - hans første i nedrykningsspillet i øvrigt.

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.