Video : Tipsbladet
Premier League

United jagter fransk målræv - koster 600 mio.

Manchester United er i dialog med Bundesliga-klub om en mulig sommertransfer.

Manchester United har de seneste somre været involveret i lange transfersagaer, men i år kan det måske blive anderledes. 

Ifølge mediet The Athletic kan Manchester United meget vel komme hurtigere ud af starthullerne denne sommer, idet cheftræner Erik ten Hag angiveligt presser på for at hente de nødvendige forstærkninger til truppen. 

Det største behov er på centerforward-positionen, hvor Harry Kane er Erik ten Hags foretrukne valg. Efter sidste sommers mislykkede på efter Frenkie de Jong ønsker flere Manchester United-ledere dog ikke at ende i en ny langtrukken saga, idet Tottenham-formand Daniel Leavy har meddelt, at han ikke vil sælge Kane til en Premier League-rival. 

Harry Kane kan dermed meget vel blive i Tottenham indtil 2024, hvor hans kontrakt udløber, og ifølge The Athletic overvejer Manchester United derfor i stedet Rasmus Højlund og Eintracht Frankfurt-franskmanden Randal Kolo Muani. 

Manchester United har været i dialog med Bundesliga-klubben, der angiveligt kræver op imod 600 millioner kroner for Muani, der i denne sæson har scoret 23 mål i 46 kampe for Eintracht Frankfurt. 

Atalanta kræver minimum 350 millioner kroner for Rasmus Højlund.