• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Nicklas Grodt Degn

Ny Viborg-signing: Der har været interesse fra Superligaen

Den nye Viborg-fløj og -midtbanespiller Christian Sørensen havde tilbud fra den bedste række, men valgte Viborg FF. Det føltes rigtigt, siger den nu tidligere Fredericia-spiller.

Af Nicklas Grodt Degn

Efter den kiksede oprykning fra 1. division har Viborg tirsdag hentet en spiller med god erfaring fra den næstbedste række. Christian Sørensen er ny mand i Viborg-trøjen. Han kommer til på en fri transfer efter senest at have repræsenteret FC Fredericia, og faktisk lå et hop op til Superligaen i kortene.

- Jeg havde da godt nok håbet lidt på, at Viborg var kommet i Superligaen. Der har været noget interesse fra nogle Superliga-klubber, men det her føltes bare mere rigtigt. Jeg skal nok helst spille på et hold, som skal have bolden meget, og det kommer vi til her i Viborg. Det føltes rigtigt i maven, og det er sådan set det vigtigste for mig, siger Christian Sørensen til viborg-folkeblad.dk.

26-årige Christian Sørensen er et produkt af OB’s ungdomsarbejde. Han har udover OB, FC Fredericia og Viborg spillet i Silkeborg IF og islandske Thróttur. Han har 23 Superliga-kampe på CV’et, men har optrådt over 100 gange i 1. division.

Superliga

Mere Superliga

Fokus