• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Robin Ettinger-Erichsen

Tidligere Lyngby-direktør til Roskilde

Tidligere Lyngby-direktør til Roskilde

Den tidligere administrerende direktør i Lyngby BK, Dennis Poulsen, tiltræder i samme stilling i FC Roskilde pr. 1/1-2017.

Af Robin Ettinger-Erichsen

Superliga-klubben Lyngby måtte ved udgangen af oktober sige farvel til deres administrerende direktør Dennis Poulsen. Han havde tidligere været fraværende grundet sygdom, men var ved afskeden meldt fuldt arbejdsdygtig. Nu er han præsenteret i FC Roskilde pr. 1. januar 2017.

Det skriver klubben på sin hjemmeside, hvor Dennis Poulsen fremover skal være administrerende direktør. Han afløser Claus Grønborg, der det seneste år har bestridt positionen på deltid. 

Om ansættelsen udtaler bestyrelsesformand Bo Tue Knudsen således.

- Vi er utroligt glade for, at Dennis har valgt at ville være med på den rejse, som FC Roskilde har begyndt, og vi ser det som en stor tillidserklæring til vores projekt, at Dennis har valgt at ville være en del af.

- Netop udviklingen af de kommercielle aktiviteter, herunder ikke mindst udviklingen af vores sponsornetværk, vil Dennis kunne bidrage afgørende til.

- Samtidig er det en oprustning på den administrative side, idet Dennis vil indgå på fuld tid i ledelsen af FC Roskilde i et nært samarbejde med undertegnede, Claus Grønborg og den sportslige ledelse. 

Det meldes ikke, hvor lang en kontrakt Dennis Poulsen har fået i klubben.

FC Roskilde er på nuværende tidspunkt nummer tre i 1. Division, der giver playoff mod et af Superliga-holdene.

Superliga

Mere Superliga

Fokus