• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Victor Risager

Christian Poulsen nyder assistentrolle i Ajax: Jeg får en bred vifte af opgaver

Christian Poulsen glæder sig over at være tilbage i Ajax som assistenttræner, hvor han får mange forskellige opgaver.

Af Victor Risager

Sidste år var Christian Poulsen på besøg i Ajax som en del af sin træneruddannelse, men nu er han officielt en del af klubben igen. Den 1. juli tog den tidligere danske landsholdsspiller nemlig hul på sin trænerkarriere, da han tiltrådte som assistenttræner for Erik ten Hag i Ajax Amsterdam.

Og den 39-årige dansker glæder sig over at være tilbage i Ajax, som han som aktiv spiller tørnede ud for fra 2012 til 2014. 

- Det er virkelig rart at starte nu. Sidste år kom jeg mest for at besøge klubben. Nu er jeg officielt en del af denne klub igen. Jeg er glad for at være tilbage, fortæller danskeren til Ajax TV ifølge fanmediet Ajax Showtime.

- Selvfølgelig kender jeg allerede et par spillere, men der er også nogle nye ansigter. Der er også nogle spillere, der spillede hos Jong Ajax (klubbens ungdomshold, red.) sidste år, og jeg kender dem mindre godt. Men jeg er meget glad for at være tilbage.

39-årige Christian Poulsen fortæller, at han ser frem til at lære i Ajax, og at han kommer til at have en masse forskellige opgaver som assisterende træner: 

- Jeg er blevet assistenttræner, og det indebærer mange opgaver og meget ansvar. Jeg vil forberede træningen og analysere den kommende modstander. Jeg vil også hjælpe spillerne med samtaler og måske også inspirere dem. Jeg får en bred vifte af opgaver, lyder det fra Christian Poulsen.

Christian Poulsen startede sin karriere i Holbæk B&I og nåede at spille for FC København, Schalke 04, Sevilla, Juventus, Liverpool, Evian og Ajax i sin karriere. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus