HSV så rødt og tabte

Hamburger SV måtte spille næsten en halv time med en mand i undertal, og så tabte holdet til Eintracht Frankfurt. I morgen kan de ryge under stregen.

Det kan vise sig at blive dyrt for Hamburger SV, at holdet her til aften tabte med 2-1 på udebane til Eintracht Frankfurt. Med nederlaget er HSV således i fare for at ryge ned som nummer 16 i Bundesligaen, og den plads betyder playoffkampe for at undgå nedrykning - præcis som sidste sæson endte for traditionsklubben. Det kræver dog, at oprykkerne Paderborn slår Borussia Mönchengladbach på udebane i morgen.

Det var nummer to på ligaens topscorerliste, Alexandre Meier, der var HSV's bøddel i aftenens kamp. Angriberen scorede på straffespark allerede i det 12. minut, og små ti minutter inde i anden halvleg var han på pletten igen. I mellemtiden havde Zoltan Stieber udlignet for HSV i første halvlegs sidste minut.

Ti minutter efter Meier og Frankfurts 2-1-scoring blev gæsterne fra Hamburg reduceret til ti mand. Matthias Ostrzolek modtog sin anden advarsel i løbet af blot 11 minutter, og så måtte holdet spillet næsten en halv time med en mand mindre.

Eintracht Frankfurt formåede ikke at udnytte den fordel, men det gør mindre, når de tre point går ind på kontoen alligevel. Dermed indtager holdet nu ottendepladsen, fire point efter Augsburg på det sidste europæiske mandat.