Jacob-Bruun Larsen på bænken i Dortmund-remis

Den danske U21-landsholdsspiller sad på bænken i hele kampen, da Dortmund spillede 2-2 mod Frankfurt.

For anden gang i denne sæson var Jacob-Bruun Larsen på bænken hos Dortmund i en Bundesligakamp, desværre blev det ikke til spilletid, da Dortmund fik 2-2 i Frankfurt.

Det så heller ikke ud til, at der var behov for danskerens evner, da Dortmund første 2-0 efter en times spil.

Efter 19 minutter sendte Nuri Sahin Dortmund i front, da han tog et dybdeløb ind i feltet og fik foden på Marc Bartras knaldhårde aflevering.

Kort efter pausen udbyggede Jacob-Bruun Larsens direkte konkurrent, Maximilian Philipp, føringen, da han sparkede bolden ind fra kanten af feltet.

Herefter fulgte en periode på 11 minutter, som Dortmund-spillerne vil ærgre sig godt og grundigt over.

Efter 63 minutters spil begik Dortmund-målmanden, Roman Burki, straffespark, og det scorede Sebastien Haller sikkert på.

Bare fire minutter senere var udligningen så en kendsgerning. Marius Wolf modtog en lang aflevering lige udenfor feltet, og udplacerede Burki med et kraftfuldt skud.

Flere mål blev det ikke til, og det betyder, at Dortmund smed vigtige point i toppen af tabellen, hvor de stadig indtager en førsteplads.