Robbens jubilæumsmål grundlagde ny Bayern-triumf

Robben scorede sit mål nummer 100, da Bayern München vandt 2-0 over bundholdet fra Freiburg.

Bayern München fortsatte pointhøsten, da de tirsdag aften tog imod bundesliga-bundholdet fra Freiburg, som ikke kun holde Bayern Måunchen fra at sikre sig tre point til Bundesliga-kontoen.

Det var som forventligt Bayern München, der satte sig på tingene fra kampens begyndelse, hvor de uden danske Pierre-Emile Højbjerg skabte utallige chancer.

Det fik Freiburg til at forsøge at parkere bussen med ti spillere bag bolden, mens Bayern München kunne lugte, at der var mål på vej.

Det første faldt efter 41. minutters spil, da Xabi Alonso sendte en fornem aflevering over Freiburg-forsvaret, hvor Ribery tog imod den og sendte bolden ind til Robben, der sikkert sendte bolden i kassen og sikrede sig sit mål nummer 100 for Bayern München.

I anden halvleg var historien den samme. Og i det 48. minut blev det til 2-0, da Thomas Müller kom på måltavlen.

Det skete efter Robben sendte en fremragende diagonal aflevering afsted, som Bernat tog imod, inden han sendte en afslutning afsted. Den fik Burki sendte på overliggeren, men Müller fulgte op på returbolden og headede bolden i kassen i fra det lille felt.

Herefter sate Bayern München den på autopilot, og de kunne let cruise en 2-0-sejr hjem.

Også Kasper Hjulmands Mainz-mandskab var i aktion denne aften, men det blev un til et enkelt point for Mainz, som spillede 0-0 i opgøret mod FC Köln.