Real Madrid-chefer utilfredse med holdets attitude

Real Madrids sportslige ledelse er langt fra tilfreds med den indstilling, som holdet viste i anden halvleg af torsdagens 2-2-kamp i Villarreal.

Real Madrids skuffende sæson fik endnu et slag torsdag aften, da kongeklubben smed en føring i Villarreal og måtte nøjes med 2-2 i La Liga-opgøret.

Los Blancos virkede umotiverede og ukoncentrerede i anden halvleg, og det kostede sejren, da Santi Cazorla udlignede med knap ti minutter igen.

Ifølge Marca har spillernes attitude i de sidste 45 minutter samt beslutninger indenfor og udenfor kridtstregerne af både spillere og trænere skabt stor utilfredshed hos ledelsen, der ifølge mediet har gjort det klart for holdet, at der skal ske en forbedring i både attituden og spillet på banen.

Marca skriver endvidere, at den kritisable præstation ikke får konsekvenser her og nu.