• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Ronaldo havde historisk aften: Slår vild Champions League-rekord

Foto: Getty Images

Ronaldos mange sejre og scoringer omskriver rekordbøgerne, og det gælder også i Champions League, hvor målet og sejren mod Bayer Leverkusen betyder noget.

Af Oliver Okstrøm

Der er få spillere som Juventus' Cristiano Ronaldo, der har haft så stor succes i Champions League, og lige præcis når det kommer til sejre undervejs i turneringen, er der nu ingen andre over ham.

Sejren tirsdag aften i opgøret mod Bayer Leverkusen blev Ronaldos sejr nummer 102, og dermed har han nu overhalet en anden tidlgiere Real Madrid-spiller, Iker Casillas.

Læs også:Juventus og Atletico hentede sikre sejre

Kampen mod den tyske klub endte med en 3-0-sejr til Juventus, og her var det såmænd Ronaldo selv, der stod for det tredje og sidste mål. Det betyder også, at han nu har scoret i 14 Champions League-sæsoner i træk. Det er kun Raul og Messi, der har gjort det samme.

Netop Raul måtte også se sin rekord tangeret i forhold til at score mod forskellige hold, da Ronaldo nu også har scoret mod 33 klubber i Champions League. Endvidere betyder scoringen mod Bayer, at han nu har lavet 128 mål, der er rekord, i turneringen. Det er 16 flere end Messi. 

Læs også:Juventus prøver lykken: Appellerer 13 år gammel dom igen

Kampen mod tyskerne blev desuden spillet på 16-års dagen for Ronaldos Champions League-debut, som var med Manchester United mod Stuttgart tilbage i 2003.

Ronaldo har i løbet af karrieren vundet Champions League fem gange med én hos United og fire hos Real Madrid. Rekorden for flest Champions League-sejre dog ikke hans, da Paco Gento vandt seks i Real Madrid.

Læs også:Ronaldo-mål hjalp Juventus til sejr over bundhold

Læs også:Vilde tal: Så dårlig er Cristiano Ronaldos frisparks-statistik

Læs også:The Best: Lionel Messi vinder prisen som årets spiller

Superliga

Mere Superliga

Fokus