Brand afblæser EL-kamp

AZ Alkmaars Europa League-playoff blev afblæst, da der udbrød brand på stadion.

I går spillede AZ Alkmaar playoff-kamp for at komme i Europa League på bekostning af græske Atromitos, men kampen måtte stoppes efter en lille times spil.

Grunden var, at der udbrød brand på stadionets tag, og derfor blev først tilskuerne evakueret, og da dommeren havde vendt situationen med UEFA, blev resten af kampen udsat.

Branden viste sig først, da projektørlysene på stadion gik ud, hvorefter man altså bad tilskuerne forlade stadion. Det skete efter 57 minutters spil, hvor gæsterne fra Atromitos var foran 0-1, mens Aron Johannssons hold dog fører 3-2 samlet.

De resterende 33 minutter skal spilles i dag fredag klokken 11, og her skal Atromitos forsøge at hente to mål mod AZ's ti mand, efter norske Markus Henriksen blev udvist efter bare to minutter.