• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mads Aagurd

Emery hylder fantastiske Ramsey

Foto: Getty Images

Arsenal-manageren har lutter rosende ord til Aaron Ramsey efter præstationen mod Napoli torsdag aften.

Af Mads Aagurd

Aaron Ramsey skifter til sommer Arsenal ud med Juventus, fordi waliseren og Premier League-klubben ikke kunne nå til enighed om en forlængelse. Torsdag aften var Ramsey i startopstillingen mod Napoli, og her kvitterede han med en flot præstation kronet af mål.

- Fantastisk. Jeg tror, at han vil gøre noget vigtigt med os, fordi han føler Arsenal. Hans fokus er stærkt, og det er kun hos Arsenal, siger Emery til Sky Sports.

London-klubben tog første stik med en 2-0-sejr hjemme på Emirates, men den spanske træner var kun delvist tilfreds, fordi hjemmeholdet havde mulighederne til at score yderligere, og det bliver en anderledes kamp i Italien.

Næste opgør for Emery, Ramsey og resten af Arsenal-mandskabet er mandag, når de gæster Watford i Premier League, inden turen går til Napoli torsdag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.