Athletic sender Barcelona ud af Copa Del Rey

Barcelona røg her til aften ud af den spanske pokalturnering, da catalanerne tabte 1-0 til Athletic.

Barcelona skulle forsøge at fjerne fokus fra de mange dårlige historier udenfor banen, da de her til aften gæstede Athletic på San Mamés Stadion i kvartfinalen i Copa Del Rey.

Quique Setién havde valgt at spare Antoine Griezmann til opgøret og stillede i stedet med fire centrale midtbanespillere i Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Frenkie De Jong og Sergi Roberto.

Gæsterne dominerede da også boldbesiddelsen i første halvleg, hvor de havde bolden hele 67 procent af tiden. Athletic registrerede ikke et eneste skud på mål, men Barcelona havde dog også svært ved at ordentlig styr på spillet.

Samme billede tegnede sig indledningsvist i anden halvleg, indtil at Griezmann efter 57 minutter erstattede unge Ansu Fati, hvorefter Barcelona lod til at intensivere presset på Bilbao.

Det lykkedes dog ikke Barcelona at få hul på bylden, og til allersidst gik det så helt galt for Setiéns tropper, da Inaki Williams snittede et indlæg fra højre side ned i det fjerneste hjørne. 1-0 til Athletic.

Baskerne vandt altså kampen med blot en tredjedel af boldbesiddelsen, og er dermed klar til semifinalen i Copa Del Rey, mens Barcelona er elimineret fra turneringen, og dermed følger Real Madrid trop, der ligeledes blev sendt ud i mørket af Real Sociedad tidligere på aftenen.