• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Dødsdømmer skifte: De har ingen chance hos Eriksen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Manchester United og Brentford ligner lige nu Christian Eriksens varmeste bejlere, mens andre klubber også er interesserede. Men en af dem er der slet ikke fidus til.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Transfersagaen om Christian Eriksen er fortsat igang. Manchester United og Brentford menes at være favoritter til danskeren, mens Tottenham har distanceret sig.

Men mange andre klubber lurer også på midtbanespilleren. En af dem skulle også være Leeds United ifølge CBS journalisten Ben Jacobs.

- Andre klubber, der kigger efter ham, som er nyere, er, Leicester City, som overvejede at gå efter ham i januar, Leeds United og Newcastle er der også. Men Manchester United er længst fremme, siger han til The Football Terrace ifølge The Boot Room.

- Så Manchester United og Brentford er der. Bag dem, selvom de kan komme længere frem i de kommende uger, er Leicester, Leeds og West Ham, som der også fortsat snakkes om. Tottenham er det mindst sandsynlige scenarie, siger han.

Spekulationerne om et skifte til Leeds United giver den tidligere Leeds-målmand og nuværende fodboldekspert Paul Robinson ikke meget for.

- Det er en illusion. De har ingen chance for at hente ham, siger Paul Robinson til MOT Leeds News, og fortsætter.

- Selvom det er fedt at blive kædet sammen med sådan en spiller, så kan jeg ikke se det være andet end et rygte. Jeg kan overhovedet ikke se forbindelsen mellem Eriksen og Leeds. Jesse Marsch har ingen forbindelse til Eriksen, han har ingen forbindelse til byen og kan Leeds tilbyde det samme som Manchester United, Tottenham og Brentford kan?

Christian Eriksen, 30 år, er i høj kurs efter et flot forår hos Brentford, hvor han beviste, at han er tilbage på aller øverste niveau. Derfor er der ikke noget at sige til, at de mange bejlere står i kø for at hente den transferfrie dansker.

Angiveligt skulle Christian Eriksen tygge på to tilbud et fra henholdsvis Manchester United og Brentford, mens det ventes, at han tager en beslutning snart.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.