Video : Tipsbladet
Generelle

Randers-træner med ris og ros til Lobjanidze: Dårlig i første halvleg

Saba Lobjanidze var igen afgørende for Randers FC, men cheftræner Thomas Thomasberg er ikke ubetinget tilfreds med sin største profil.

Saba Lobjanidze har været afgørende et utal af gange for Randers FC, og det var han også, da kronjyderne avancerede til fjerde runde i pokalturneringen torsdag aften med en 2-1-sejr over FC Roskilde fra NordicBet Ligaen.

I første halvleg scorede georgieren direkte på hjørnespark, og i anden halvleg havde han også en fod med i kampens afgørelse, da han stod for assisten til Emil Riis, som scorede målet til 2-1.

Læs også:Randers undgik lige nøjagtig forlænget spilletid mod Roskilde

Det ser godt ud på papiret, men i praksis var Saba Lobjanidze slet ikke så god torsdag aften. Det fastslår cheftræner Thomas Thomasberg, der især var utilfreds med georgieren i første halvleg.

- Vi ser, hvor kampafgørende Saba er, men ham havde jeg også ønsket mig mere fra i første halvleg, for der var ved gud ikke mange gode aktioner fra ham. Han blomstrer op efter pausen, hvor han viser, at han er noget særligt.

Læs også:Se målet: Fremad Amager sender FC Midtjylland ud af pokalturneringen

- Jeg har ikke problemer med, at han laver fejl, men ligesom Tosin Kehinde på den anden kant, er det for uinspireret i starten. Der er ikke grund til at smide bolden hen til modstanderne, når man er én mod tre, siger Thomasberg til Randers Amts Avis.

Randers FC skal i fjerde runde op imod Viby IF eller Vanløse IF. 

Læs også:Medie: Dommer indberetter tilråb mod FCM’ere i pokalskuffelse

Læs også:Priske om Evanders attitude-problem: Skal helst ikke ske i vores klub

Læs også:Der er trukket lod i pokalturneringen: Nu mødes Superliga-hold