Foto: Lars Ronbog / Getty Images
Landshold

Konkurrenter: Vi ved godt, at han er en vigtig brik på landsholdet

Kasper Schmeichel var landsholdets store helt lørdag. Efter kampen var køen lang for at rose ham, hvor også konkurrenterne til hans plads i målet gav ham flotte ord med på vejen.

Danmark tog lørdag et stort skridt på vejen til EM ved at besejre Schweiz 1-0 i Parken.

Efter kampen virkede alle til at være enige om, at Kasper Schmeichel var kampens helt store stjerne. Holdkammeraterne stod i kø for at rose ham. Selv Schweizeren Stephan Lichtsteiner var efterfølgende ude og sige, at Kasper Schmeichel spillede med seks hænder.

Selvom Kasper Schmeichel har sat sig på spilletiden for Danmark, kan hans konkurrenter i målet ikke andet end at glæde sig på hans vegne.

I går var det Schmeichels kamp nummer 50, mens hans ene konkurrent i målet Jesper Hansen stadig har sin første til gode.

Men med præstationer som den Kasper Schmeichel leverede mod Schweiz, er det selvfølgelig nemmere at acceptere, at man ikke spiller, forklarer Jesper Hansen.

- Her på landsholdet er vi en god gruppe af målmænd, som har været sammen om det her i en del år. Vi andre gør, hvad vi kan for at presse Kasper, men vi ved også godt, at han er en vigtig brik på landsholdet, hvor han fylder meget og har spillet mange kampe, siger han til bold.dk om sin gode kammerat.

Læs også:Sådan kommer Danmark til EM: Vejen er banet for landsholdet

Tager man et smut forbi Schmeichels Twitter, tyder det også på, at han forståeligt også selv er ret glad for sin præstation.

Læs også:Schweizere måber over Schmeichel: Han spillede med seks hænder


Læs også:Cornelius ærgrer sig over dansk angrebsspil: Det blev tit noget rod

Læs også:Eriksen efter schweizisk påstand: Det var med vilje

Læs også:Imponeret Peter Schmeichel: Kasper arbejder virkelig, virkelig hårdt