• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Cornelius ærgrer sig over dansk angrebsspil: Det blev tit noget rod

Foto: Getty Images

Det blev til en sejr for Danmark, men danskerne havde det svært med at bryde Schweiz' forsvar ned i 1-0-sejren.

Af Oliver Okstrøm

Danmark hev lørdag aften en sen sejr hjem, da de slog Schweiz med 1-0 efter en scoring seks minutter før tid fra Yussuf Poulsen. I angrebet havde Danmark til kampen udpeget Andreas Cornelius, og han vurderede sejren over schweizerne særdeles højt.

Det skete efter opgøret i et interview med Kanal 5.

- Det er ekstremt vigtigt. De her kampe i kvalifikationerne, hvor vi møder det andetbedste hold i gruppen - det er os og Schweiz, der er de to bedste - og kan vi vinde de kampe, så har man et godt udgangspunkt for at gå videre, så det var meget vigtigt, lyder det fra Cornelius.

Selvom det blev til en sejr, så var det en kamp, hvor danskerne havde store udfordringer med at komme til de åbne chancer - og muligheden op til det enlige mål var også et af de sjældne gange, hvor Danmark tilspillede sig en chance. Det kunne Cornelius godt sætte skrive under på efter kampen, hvor han også oplevede vanskelighederne på banen.

- Selvfølgelig var det svært. Vi skabte ikke de store åbne chancer. Der var flere bolde, der kom ind i feltet, som blev noget rod. Der var flere bolde, hvor jeg kunne lægge bolden af, hvor skarpheden manglede ved andenbolden, forklarer han. 

Endelig slår han fast, at det var dejligt at være tilbage på banen for Danmark igen, og han påpeger specielt, at det er en fornøjelse at spille for landsholdet i et udsolgt Parken med god stemning.

Sejren betyder, at Danmark nu er på en delt førsteplads i gruppen sammen med Irland.