• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

Imponeret Peter Schmeichel: Kasper arbejder virkelig, virkelig hårdt

Foto: Getty Images

Peter Schmeichel har aldrig set nogen arbejde ligeså hårdt som Kasper Schmeichel.

Af Victor Risager

Kasper Schmeichel var den helt store stjerne, da han med flere vigtige redninger var med til at sørge for, at Danmark fik alle tre point i lørdagens kamp mod Schweiz.

Og selvom han snart bliver 33 år, virker det til, at den danske landsholdskeeper blot bliver bedre og bedre med tiden. En af årsagerne til det er formentlig Kasper Schmeichels indsats på træningsbanen.

Læs også:Schmeichel revser schweizer: Han opfører sig som et barn

Kasper Schmeichels far, Peter Schmeichel, som selv nåede hele 129 kampe i den danske landsholdsdragt, storroser efter kampen sin søn for den arbejdsindsats, han lægger for dagen.

- Han arbejder virkelig, virkelig hårdt. Han arbejdere hårdere end nogen, jeg nogensinde har kendt, og det kan jo ses på hans fysik, og hvordan han har forandret sig i de sidste to år. Det er en erkendelse af, at man bliver ældre, og det findes i alle fag, fortæller Peter Schmeichel, der også roser Kasper Schmeichel for at have lavet de rette ændringer i sit træningsprogram.

Læs også:Schmeichel om Pogba: Det føles, som om han er problembarnet på holdet

Men mens Peter Schmeichel var imponeret over Kasper Schmeichels præstation, var han ikke ligeså imponeret over resten af det danske landshold. 

- Han spillede godt i dag. Det er der ikke tvivl om. Danmark spillede ikke så godt, men Schweiz spillede rimelig godt, og taktisk spillede de Danmark godt. De frustrerede Danmark og skabte chancerne til at vinde, men nogle gange møder man nogen, der har en anden idé, lyder det fra Peter Schmeichel. 

Sejren over Schweiz sender Danmark op på en delt førsteplads i EM-kvalfikitionsgruppe D. Danmark har 12 point efter seks kampe, og det samme har Irland, mens Schweiz har otte point efter fem kampe. 

Læs også:Schmeichel og Lineker sviner VAR

Læs også:Schmeichel om sidste Anfield-kamp: Et ret følelsesladet øjeblik for mig

Læs også:Peter Schmeichel vender tilbage i målet for Manchester United