• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Schmeichel om Pogba: Det føles, som om han er problembarnet på holdet

Foto: Getty Images

Som så mange andre så den danske United-legende Peter Schmeichel med, da hjemmeholdet på Old Trafford spillede 1-1 mod Arsenal.

Af plbold.dk

Manchester United og Arsenal spillede 1-1 i Premier Leagues absolutte topkamp i den seneste runde.

Den kamp så målmandslegenden Peter Schmeichel, og han fremhævede i et interview med Optus en bestemt superstjerne efter kampen.

Paul Pogba havde ifølge Schmeichel en lunken kamp, hvor det ifølge eksperten kun blev til to gode afleveringer i løbet af hele kampen.

Specielt Pogbas rolle på United-holdet er Schmeichel uforstående over for.

- Han spiller meget, meget dybt, og jeg forstår ikke, hvad hans rolle på holdet er. Selv da Ole skiftede ud og satte Pogba længere frem på banen, skete der ikke meget, sagde Schmeichel til Optus. 

- Jeg er enig i, at der var to gode afleveringer fra Pogba i denne kamp, men det er to, det er ikke 15, og det ser jeg som en slags problem, fordi han får så meget opmærksomhed, og det føles lidt som om, han er problembarnet på dette hold.

Schmeichel mener ikke, at Pogba spiller på samme måde, som han gjorde i sidste sæson.

- Han spiller ikke på samme måde, som han gjorde sidste sæson. Jeg tror, at de skal finde ud af, hvad hans rolle er, og hvordan Manchester United burde spille med ham på holdet, og så skal det kommunikeres til alle, sagde Schmeichel.

- De 75.000 her er ikke for glade for ham, hvis jeg skal være helt ærlig. Man hører rundt omkring, at folk ikke kan lide Pogba så meget, fordi han ikke gør så meget for holdet. Vi har set hans verdensklassekvalitet, men hvordan får vi har til at præstere sådan på dette United-hold? Det er noget, de virkelig skal arbejde på.