• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mads Aagurd

Rasende Messi efter Copa-exit: Dommeren håndterede ikke kampen godt

Den argentinske stjerne mener, at dommeren i nattens Copa America-semifinale gjorde forskel på de to hold.

Af Mads Aagurd

Lionel Messi og resten af det argentinske landshold er ude af Copa America efter et 0-2-nederlag til værterne fra Brasilien. Barcelona-stjernen er skuffet over resultatet, som i hans optik ikke var retvisende, for han mener, at dommeren blev for afgørende.

- Jeg håber, at CONMEBOL vil tage det op og gøre noget ved det, men jeg tror det ikke, for alt styres af Brasilien. Det er ingen dårlig undskyldning, men CONMEBOL bør gøre noget ved det, når dommeren ikke håndterede kampen godt, siger han til Telemundo.

Argentinerne følte sig snydt for to straffespark, og ingen af situationerne blev set igennem med VAR. Det undrer Messi, når kritikken har haglet ned over VAR for at spille alt for stor en rolle i turneringen.

- Gennem turneringen er der blevet dømt flere latterlige hånd på bold-kendelser, straffespark og frispark. VAR er blevet brug så mange gange i turneringen, at folk er blevet trætte af det, men i dag var der intet, forklarer Messi.

Under opgøret var den Lionel Messi også i stor diskussion med kampens dommer, men lige lidt hjalp det for den argentinske kaptajn.

Nederlaget sender Argentina ud af Copa America, mens Brasilien i finalen skal møde enten Chile eller Peru, som mødes i den anden semifinale natten til torsdag.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.