Video : Tipsbladet
Premier League

Avis: Premier League-afvikling kræver flere end 300 på stadion

Vi skal holde afstand til hinanden i øjeblikket, men afviklingen af en Premier League-kamp vil alligevel samle mange på et lille område.

Når Premier League bliver genoptaget, vil det være uden tilskuere på lægterne, men det betyder langtfra, at der vil være mennesketomt under kampene. Den engelske avis The Telegraph skriver, at afviklingen af Premier League-kampe vil kræve, at flere end 300 har adgang. 

Læs også:Corona-krise: FC København truet af iskoldt badevand og transfermarked

Foruden spillere og trænere skal blandt andre medicinsk personale, embedsmænd fra Premier League, måltavleoperatører og dopingkontrollanter havde adgang til kampene, og på den måde løber antallet af personer hurtigt op.

Også de rettighedshavere, der skal prodducere kampene til TV, skal lukkes ind til kampene, og det er bestemt ikke en lille flok. Op mod 70 personer er beskæftiget i forbindelse med transmissionen af en Premier League-kamp. 

Læs også:Her er otte film og serier til at holde fodboldabstinenserne i skak

Premier League satser på at genoptage turneringen den 8. juni, så sæsonen kan være færdigspillet i slutningen af juli. Den bedste engelske fodboldrække har ligget stille siden starten af marts. 

Læs også:Corona-krise: Millionsalg kan være redningen for hårdt ramte Lyngby

Læs også:Kendt dansk Newcastle-fan: Der findes ikke mange ejere, der er værre

Læs også:Frank hylder Christian Nørgaard: Et niveau op siden Brøndby-tiden