• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kim Damsgaard Pedersen

Cornelius imponerer i Cardiff

Cornelius imponerer i Cardiff
Illustration

Andreas Cornelius er kommet godt i gang i Cardiff, hvor manager Malky Mackay er imponeret over danskerens fysik.

Af Kim Damsgaard Pedersen

Andreas Cornelius er på plads i Premier League-klubben Cardiff, og den unge angriber har allerede efterladt et godt indtryk hos sin nye manager Malky Mackay i løbet af opstarten.

- Jeg er meget tilfreds med Andreas indtil nu. Han har leveret imponerende testresultater. Hans styrke og fart har også imponeret mig. Især farten er imponerende for en mand af hans størrelse, siger Mackay og roser danskerens evne til at tilpasse sig.

- Han er en typisk skandinav forstået på den måde, at han passer meget godt ind i engelsk fodbold. Han passer til vores spillestil, men han passer også ind uden for banen. Den måde, han taler på. Bare den dreng, han er. Han lærer stadig, men vi er sikre på, at vi virkelig har et virkelig godt talent her, siger Mackay ifølge Daily Mirror.

Mackay har tre reelle angribere i sin trup. Udover Cornelius har han også Frazier Campbell og Nicky Maynard til sin rådighed, og det er nok, vurderer manageren. Dermed skal Cornlius ikke umiddelbart frygte yderligere konkurrence.

- Jeg ville helt tryg ved at gå ind i sæsonen med de tre spillere, så det er ikke en position, vi kigger på, med mindre der dukker noget helt utroligt op, siger han.

Cornelius blev hentet til klubben fra FC København for et beløb, der menes at ligge omkring de 70 millioner kroner.