Premier League Mikkel Fuhr Nielsen

Klubben bekræfter: I dialog med Christian Eriksen

Foto: Getty Images

Christian Eriksen har endnu ikke besluttet sig om fremtiden, men dialogen er tilsyneladende allerede igang omkring en mulig aftale.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Christian Eriksen har bevist, at han er tilbage på allerøverste niveau.

Brentford gav ham chancen tilbage i januar, og siden har den danske offensivspiller ikke set sig tilbage. Han har hjulpet Brentford til endnu en sæson i Premier League, men det store spørgsmål er selvfølgelig, hvor fremtiden ligger, når kontrakten udløber til sommer.

Cheftræner Thomas Frank har af flere omgange fortalt, at han håber på, at klubben kan lande en ny aftale med Christian Eriksen. Nu bekræfter klubbens fodbolddirektør, Phil Giles, at de er i dialog med Christian Eriksen om netop det.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi vil elske, hvis Christian bliver i Brentford i flere sæsoner. Vi vil fortsætte med at snakke med ham og hans lejr om muligheden for det, siger han til klubbens hjemmeside.

Klubber som Tottenham og Newcastle har også vist interesse, så der er angiveligt rigeligt af muligheder for Christian Eriksen. Tottenham og Newcastle kan uden at blinke give ham flere lønkroner, hvis det er det, han ønsker.

Tottenham kan også tilbyde Champions League-fodbold, som danskeren selv har ytret et ønske om at spille igen, selvom det ikke er altafgørende. I sidste ende handler det om, hvad Christian Eriksen og hans familie ønsker.

Landsholdsspilleren er blevet 30 år, og sommerens underskrift kan meget vel blive hans sidste store kontrakt. Han har optrådt 11 gange for Brentford og leveret fire assists. Han har en fortid under Tottenhams manager, Antonio Conte, ligesom han også kender klubben fra sine knap syv år i Nordlondon.

To af danskerens landsmænd Jonas Lössl og Mathias 'Zanka' Jørgensen er ikke på samme måde ønsket i Brentford, da klubben tidligere mandag sagde farvel til dem begge.