• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Medie: Så chokerende vild er Haalands løn

Foto: Getty Images

Erling Haaland går bestemt ikke sulten i seng.

Af Jacob Quvang

Erling Haaland præsterer i øjeblikket på banen for Manchester City, men tager man et blik på hans angivelige lønpakke i den stenrige engelske klub, så vil alt andet også være uacceptabelt. 

For nordmanden smadrer også alle udenfor banen, når månedens hyre ruller ind. 

Det melder det engelske medie Daily Mail, som har gravet frem, at nordmanden med længder overgår Kevin de Bruyne, Bernardo Silva og alle de andre holdkammerater på løndelen. 

For mediet erfarer, at selv o Haalands grundløn er på samme niveau som de bedst betalte i klubben, så trækker han for alvor fra, når diverse bonusser kommer oveni. Disse bonusser er angiveligft nemme at opnå, hvilket skubber Haalands ugeløn op på mindst 865.000 pund, hvilket svarer til uhørte 7,3 millioner kroner. Det giver en årsløn på mindst 380,5 millioner kroner. 

Dermed er der ikke så meget at sige til, at der til sidst ikke var så mange klubber, som for alvor kunne byde Manchester City op til dans om hans underskrift i sommer. 

Manchester City formåede at sikre sig Haaland via en frikøbsklausul på 431 millioner kroner, som ikke umiddelbart er et gigantisk beløb med tanke på hans kvaliteter. Smider man lønpakken oveni er der dog ingen tvivl om, at han er en dyr herre at have spillende. 

Han betaler dog tilbage med mål, og det har han gjort godt. 19 gange har han scoret i sine første 12 Manchester City-kampe, og senest scorede han to gange i Champions League-sejren over FC København.