• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Mere britisk: Manchester United har budt på Maguire

Manchester United har angiveligt budt på Harry Maguire, men Leicester er formentlig ikke tilfreds med den pris, der er tilbudt.

Af Morten Jørgensen

Daniel James og Aaron Wan-Bissaka.

Det er allerede lykkes for Manchester United at hente to britiske spillere til klubben denne sommer, men Ole Gunnar Solskjær har en plan om at hente flere spillere fra Storbritannien i dette transfervindue, og sejlene er nu sat ind på at få fingrene i Harry Maguire.

Et bud på 584 millioner kroner er derfor tikket ind hos Leicester. Sådan lyder meldingen fra BBC.

Ifølge mediet er Harry Maguire åben for at prøve sig af på et højere niveau, men buddet fra Manchester United er formentlig ikke højt nok for Leicester, der i september sidste år fik lavet en ny aftale med den engelske landsholdsspiller. Dermed løber den nuværende kontrakt frem til sommeren 2023.

Det er ikke første gang, at Manchester United viser interesse for Harry Maguire, men sidste sommer ville De Røde Djævle ikke betale en lignende pris for midterforsvareren, som også har været i søgelyset hos Manchester City for nylig.

Leicester vil angiveligt gå langt for at holde på en af klubbens store profiler, som skal være med til at sikre Brendan Rodgers gode betingelser forud for sin første fulde sæson som Leicester-manager.

Superliga

Mere Superliga

Fokus