Nedturen fortsatte for Stoke

Championshipklubben har fået en dårlig start på sæsonen. Onsdag aften røg klubben ud af Carabao Cup’en.

Stoke fortsætter den katastrofale sæsonstart. I onsdagens Carabao Cup-opgør mod Nottingham Forest måtte Gary Rowetts tropper se sig slået med 3-2.

Ben Osborn bragte hjemmeholdet foran efter 19 minutter. Fem minutter før pausefløjt gjorde Daryl Murphy det så til 2-0 for Nottingham Forest.

Lige efter pausen scorede Joe Lolley til 3-0 for hjemmeholdet.

Det lykkedes Stoke at reducere, da Benik Afobe scorede efter en times spil.

Efter 77 minutter blev der alvor skabt spænding igen i opgøret, da Goncalves fra hjemmeholdet fik rødt kort. Og bare seks minutter senere udnyttede Berahino dette til at gøre det til 3-2.

Det blev dog ikke til en scoring mere, så Stoke er ude af Carabao Cup'en og fortsætter de dårlige takter fra Championship-opstarten.

Stoke ligger i øjeblikket på en 18. plads i Championship med 9 point. Kun tre point adskiller sidste sæsons Premier League-nedrykker fra nedrykningsstregen i den næstbedste engelske række.

Andetsteds slog Arsenal Brentford med 2-1, hvor begge hjemmeholdets mål blev scoret af Danny Welbeck, mens Alan Judge stod for Brentfords reducering.

Ikke langt derfra tog West Ham imod Macclesfield fra League Two. Her blev det til en sejr på hele 8-0 til The Hammers efter mål af Antonio, Snodgrass og Perez i første halvleg og Fredericks, Ogbonna, Snodgrass igen og to mål af Diangana i anden halvleg.