Foto: Getty Images
Premier League

Premier League-klub kiggede på dansk stjerneskud

Der var fint besøg i Vejle, da det danske U/21-landshold blev slået ud i EM-kvalifikationen.

Matt O'Riley har gang i en fremragende sæson for den skotske storklub Celtic, og det har naturligvis åbnet øjnene hos nogle af Europas større klubber.

Blandt andet skulle Newcastle United være meget interesserede i at hente den unge dansker til klubben, fortæller avisen Glasgow Times, der samtidig skriver, at klubben var på plads i Vejle, da det danske U/21-landshold blev slået ud af EM-kvalifikationen af Kroatien efter straffesparkskonkurrence.

I opgøret scorede Matt O'Riley for Danmark, og det har sandsynligvis ikke gjort Premier League-klubben mindre interesseret.

Tidligere har også Leicester været meldt interesseret i den danske midtbanespiller.

Umiddelbart har hverken det ene eller det andet dog ikke den store interesse på nuværende tidspunkt. For en måned siden sagde O'Riley nemlig tl Glasgow Times, at Celtic var det perfekte sted at udvikle sig for nuværende.

- Jeg har ikke tænkt så meget over det. Der er ingen fra Celtic, der har fortalt mig, at Newcastle skulle være kommet med et tilbud.

- Det er selvfølgelig dejligt med noget anerkendelse, fordi det betyder, at tingene går godt i Celtic. Men lige nu er Celtic det helt rigtige sted for mig at spille fodbold, sagde han dengang.

Det er ikke mere end to uger siden, at den tidligere skotske landsholdsspiller Barry Ferguson spåede, at danskeren en dag ville ende i Premier League. Det kan du læse mere om her.