Pukki scorede i Norwich-nederlag

Teemu Pukki scorede og assisterede, da Norwich City tabte til West Bromwich i et målrigt opgør.

Teemu Pukki har taget turen fra Brøndby IF til Norwich City i den næstbedste engelske række, Championship, denne sommer, og han er allerede ved at etablere sig som en profil for den engelske klub.

Lørdag tog Norwich imod West Bromwich, og for anden kamp i træk var Pukki med fra start. Og det kvitterede han med både mål og assist.

Det var således den finske angriber, der lagde op til kampens første mål. Pukkis forsøgte sig med en afslutning, men forsøg endte i stedet hos angriberkollegaen Jordan Rhodes, der sparkede Norwich på 1-0.

West Bromwich fik i mellemtiden vendt opgøret og var kommet på 3-1 midtvejs i anden halvleg, men Pukki gav Norwich-tilhængerne håb med 20 minutter igen. Den tidligere Brøndby-profil afsluttede således et hurtigt angreb med en stensikker afslutning og reducerede dermed til 2-3.

Efterfølgende bragte Hal Robson-Kanu gæsterne fra West Bromwich på 4-2, inden Norwich reducerede kort efter ved Grant Hanley. Scoringer kom der ikke flere af, og dermed måtte Pukki og kompagni se sig slået 4-3.

Andetsteds i Championship fik Henrik Dalsgaard fuld tid for Brentford, der spillede 1-1 mod Stoke City, mens Martin Braithwaite også fik 90 minutter i Middlesbroughs 1-0-sejr over Birmingham City.  Også Jonas Knudsen fik fuld tid, da Ipswich tabte.