Selvmål gjorde, at Leeds røg ud til Watford

Leeds var fint med, men tabte 1-0 til Watford på Vicarage Road, efter Wootton scorede selvmål.

Leeds. Navnet indikerer arbejdsmentalitet og stål. Traditioner. Pudsigt nok er det også sådan, man kan vurdere byens fodboldklub på. Inkarnerede fans, traditionsrig, og så forlanger de, der bliver gået til stålet, når klubbens spillere indtager banen.

Traditionsklubben var på besøg i Watford, der hører hjemme i den nordlige del af det ydre London. Tidligere har Leeds været indirekte årsag til, at Watford ikke rykkede op i Premier League. Det skete i 2013, da Watford skulle bruge en sejr for at rykke op. Den fik de ikke. Leeds tørrede dem 2-1 i et opgør, der var fuldstændig omsonst for The Whites. I playoff-fasen gik Watford videre mod Leicester, men tabte til Crystal Palace i playoff-finalen på Wembley.

Så det var altså hævnens time for Watford, selvom de ikke ligefrem kan klage over deres PL-kampagne i denne sæson.

Efter 14 minutter fik Britos en stor chance efter hjørnespark, hvor uruguayaneren burde have gjort det til 1-0. Kort før halvlegen fik gæsterne en chance, da et Dallas-indlæg blev rettet af og var ikke helt langt fra at gå i mål.

Hjemmeholdet kom foran, da Wootton utilsigtet lavede selvmål. Kort efter fik Abdi en chance, som han skød langt over mål. Capoue fik scoret få minutter senere, men målet blev annuleret.

Kort før slutfløjtet fik Doukara en stor chance, men skød over mål.

Kampen sluttede med en 1-0-sejr til Watford, der dermed er videre til kvartfinalen. Andetsteds besejrede Reading Tony Pulis' WBA med 3-1 og er ligeledes i kvartfinalen.