2016-03-10 19:39
Foto: Owen Humphreys/Polfoto

Jonjo Shelvey håber på, at Newcastle-manager Steve McClaren får chancen for at vise sit værd i den engelske klub.

Fyring af manager er et evigt tema i den engelske Premier League, hvor presset er konstant. Lige nu er presset især stort på Newcastle-manager Steve McClaren, der er kommet under beskydning efter en skidt periode samt en position som næstsidst i rækken. Et pres der dog ikke skal gå manageren eller klubben på. 

I hvert fald ikke hvis det står til klubbens profil Jonjo Shelvey, der nu tager sin manager i forsvar. Han forstår presset på klubben, men ærgrer sig over, at dette rammer McClaren:

- Det er klar, at det er en vanskelig situation, som vi står i. Steve er dog manden, der står i frontlinjen, og det fortjener han ikke. Vi skal gøre alt for at vinde for ham, så længe han er i spidsen. Jeg håber, at han bliver i klubben, og jeg håber, at vi kan give ham en sejr mandag, siger Shelvey til SkySports og fortsætter: 

- Det er vores job som spillere at holde os langt væk fra rygter. Vi tror ikke på dem, så længe det ikke er sket. Vi træner godt i øjeblikket, og reaktionen har været positiv, udtaler han. 

Newcastle United gæster Leicester City i Premier League mandag aften.

SENESTE NYT...
OP | NED