Velspillende West Ham forværrer Manchester Uniteds sæsonstart

West Ham tildeler Manchester United deres tredje nederlag i sæsonen med en 3-1-sejr.

Den gode stime fortsatte for West Ham, da de i den tidlige Premier League-kamp lørdag sendte Manchester United hjem med en 3-1-sejr. Det er samtidig Manchester Uniteds en tangering af Manchester Uniteds dårligste pointhøst nogensinde efter syv kampe.

Det var hjemmeholdet, der på Olympic Stadium i London indledte kampen bedst, og allerede efter fem minutters spil blev det 1-0. Zabaleta tog et løb dybt, offside-flaget blev nede, og derfor kunne backen med et fint indlæg finde Felipe Anderson, som med hælen elegant scorede.

Gæsterne fra Manchester kom bedre med i opgøret uden at skabe de store chancer. Den største tilfaldt Lukaku, men hans hovedstød ramte ydersiden af stolpen. I stedet var det mod slutningen West Ham, der tog teten igen.

Lige inden pausen gav det pote, da Yarmolenkos afslutning ramte Victor Lindelöf og strøg i mål.

Marcus Rashford kom på banen efter lidt under en times spil, og det skulle give lidt håb til udeholdet. Rashford dukkede efter 70 minutters spil op på et hjørnesparket, og hans fine hælafslutning gjorde reducerede til 2-1.

Håbet blev knust få minutter senere, da en velspillende Marko Arnautovic fik en god bold i dybden. Alene med David de Gea udplacerede han let United-målmanden.

Mere blev det ikke til i London. Med sejren kravler West Ham efter en forfærdelig sæsonstart op på 12. pladsen med syv point. De er nu ubesejrede i de sidste tre kampe. Manchester United har ti point på 7. pladsen.