Courtois: Vi gjorde nærmest intet i anden halvleg mod Huesca

Det blev til en 1-0-sejr for Real Madrid mod Huesca i en kamp, hvor førstnævnte ikke kom med meget i anden halvleg, indrømmer klubbens målmand.

Real Madrid snuppede en sejr på 1-0 på udebane over Huesca søndag eftermiddag, hvor Gareth Bale stod for kampens enlige mål efter bare otte minutters spil af kampen. I resten af kampen - og i anden halvleg i særdeleshed - var der ikke meget gang i Champions League-mestrene.

Det erkender klubbens målmand Thibaut Courtois efter kampen. Det skriver den spanske sportsavis Diario Sport.

- Vi spillede godt i første halvleg, hvor vi kontrollerede kampen og gjorde tingene på den rigtige måde, siger Courtois og fortsætter:

- Men i anden halvleg havde vi vores vanskeligheder. Vi havde vinden imod os, og det var svært at spille ordentligt. Vi gjorde nærmest ingenting i anden halvleg, lyder det fra den belgiske Real Madrid-keeper.

Han peger desuden på, at det var rart at få et rent bur med fra kampen, og at holdet bare skal blive ved.

Siden Real Madrid har fået Solari som cheftræner er de gået op og op i tabellen i La Liga, og de er pt på fjerdepladsen i rækken med fem point op til Barcelona på førstepladsen.