• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Morten Jørgensen

Medie: Barcelona kan hente både Neymar og Griezmann denne sommer

Foto: Getty Images

Et køb af Antoine Griezmann udelukker ikke, at Barcelona også kan få fingrene i Neymar, forlyder det.

Af Morten Jørgensen

Efter at have sat næsen op efter Champions League-titlen i den forgangne sæson, ligner det, at sommerens transfervindue bliver brugt på at handle stort ind hos Barcelona.

Det forventes, at Antoine Griezmann bliver præsenteret som ny spiller i klubben inden alt for længe, og selvom den franske verdensmester koster næsten 900 millioner kroner, er det tilsyneladende ikke ensbetydende med, at endnu en verdensstjerne kan komme til klubben.

Ifølge ESPN udelukker et køb af Antoine Griezmann nemlig ikke, at Barcelona også kan hente Neymar tilbage fra Paris Saint-Germain.

Således er der blevet givet grønt lys af Ernesto Valverde og klubbens sportslige sektor til at hente begge verdensstjerner denne sommer, om end en handel med Paris Saint-Germain ikke er lige på trapperne for øjeblikket.

Paris Saint-Germain er dog åben for at sælge Neymar blot to år efter, brasilianeren blev verdens dyreste fodboldspiller, da han blev købt i Barcelona.

Hvis den spanske storklub får fat i både Antoine Griezmann og Neymar ligner det, at Barcelona kan blive nødt til at sælge ud af de offensive spillere, der også tæller Lionel Messi, Luis Suarez, Ousmane Dembélé og Philippe Coutinho.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.