Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Han er PSG's førsteprioritet til sommer

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain har angiveligt tænkt sig at forstærke midtbanen til sommer.

Af Lars Gram-Hanssen

Paris Saint-Germain kommer næppe til at foretage bemærkelsesværdige indkøb i de sidste dage af transfervinduet.

Sådan lyder det nu fra den franske avis L'Equipe. Ifølge avisen skal årsagen til de manglende indkøb blandt andet findes i, at parisernes sportsdirektør Leonardo ikke har haft det store held med at få solgt spillere. 

Leonardos ambition var angiveligt at sælge mellem spillere for en samlet værdi på mellem 745 millioner og 1,1 milliarder kroner. Den målsætning har brasilianeren dog ikke været i nærheden af at realisere, og derfor bliver der ikke tale om store indkøb her i januar. 

I stedet er blikket rettet mod sommerens transfervindue, hvor pariserne særligt har én stjerne i kikkerten, nemlig Paul Pogba. Franskmanden har kontraktudløb i Manchester United til sommer, og kan derfor hentes gratis.

Ifølge Get French Football News er det folk som Abdou Diallo, Leandro Paredes, Julian Draxler, Ander Herrera, Mauro Icardi og Layvin Kurzawa, som Paris Saint-Germain havde håbet på at komme af med. 

Tanguy Ndombélé kan komme til fra Tottenham på en lejeaftale, men Paris Saint-Germain frygter angiveligt, at Ndombélé minder for meget om Pogba.