• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Fredagens rygtebørs: Juventus vil have Pogba i storslået byttehandel

Foto: Getty Images

Her kommer dagens omgang varme rygter fra det store udland.

Af Mikkel Sloth

Paul Pogba fra Manchester United til Juventus
Note:
Juventus har længe været interesserede i at hente Paul Pogba tilbage til Torino og nu opper de indsatsen. De ottefoldige italienske mestre vil angiveligt tilbyde både Mario Mandzukic og Emre Can i bytte.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Erling Braut Håland fra RB Salzburg til Real Madrid
Note: En ny dag, en ny bejler til den norske komet Erling Braut Håland. Nu melder interessen om nordmanden sig fra alvor fra Spanien, hvor Real Madrid er klar til at bringe Håland til den spanske hovedstad.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Diario AS

Joakim Mæhle fra Genk til Napoli
Note: Allerede i sommer var den danske højre back meldt interessant for SSC Napoli, og italienerne fortsætter med at holde øje med Mæhle. Ifølge calciomeracto har øjnene rettet mod Genk, hvor Joakim Mæhle, Carlos Cuesta og Sander Berge er interessante for Napoli. Sidstnævnte skal være øverst på ønskelisten.
Sandsynlig: Middel
Kilde: Calciomercato.com

Ben Chilwell fra Leicester til Chelsea
Note:
Når Chelseas transferforbud udløber, har de sat den engelske back Ben Chilwell øverst på ønskelisten. Det kan dog tidligst ske til sommer, og Chelsea skal håbe, at han til den tid stadig er i Leicester. De er nemlig ikke de eneste, som jagter Chilwells underskriver. Mere om det nedenfor.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Ben Chilwell og James Maddison fra Leicester til Manchester United
Note:
Akkurat som Chelsea har Manchester United nemlig også Ben Chilwell på radaren. Men i Manchester United vil de lave en dobbetlhandel i Kasper Schmeichels klub. Også den offensive kreatør James Maddison er i høj kurs på Old Trafford, hvor man håber at kunne betale Leicester ialt cirka 1,1 milliard for både Chilwell og Maddison.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Mesut Özil fra Arsenal til Fenerbahçe
Note:
30-årige Mesut Özil ligner ikke en mand med en fremtid i Arsenal, og han bliver derfor rygtet væk fra klubben - og den har han måske fundet. Der skal angiveligt være afholdt indledende samtaler mellem Arsenal og den tyrkiske storklub Fenerbahçe, som har danske Mathias 'Zanka' Jørgensen i truppen. Det skulle dog i første omgang kun handle om en lejeaftale.
Sandsynlighed: Middel 
Kilde: Takvim

Rúben Dias fra Benfica til Manchester City
Note:
Som i de fleste andre storklubber er Manchester City ved at planlægge vinterens transfervindue, og her har de engelske mestre noteret sig Benficas forsvarsprofil Rúben Dias. Den 22-årige portugisiske landsholdsspiller er dog efter sigende også et tema hos Manchester United.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mirror

Emerson fra Chelsea til Juventus
Note:
Står det til Maurizio Sarri, skal han genforenes med en af sine tidligere spillere fra tiden som manager i Chelsea. Det drejer sig om den italienske back Emerson, som Sarri meget gerne ser komme til Juventus.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Express

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.