• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: United vil have dyr Barça-stjerne

Foto: Getty Images

Manchester United mangler en defensiv midtbanespiller, og den engelske storklub har angiveligt rettet kikkerten mod Barcelona.

Af Lars Gram-Hanssen

Barcelona betalte i 2019 Ajax omtrent 560 millioner kroner for Frenkie de Jong, men hollænderens fremtid ser angiveligt usikker ud. 

Således skriver den spanske avis El Nacional, at Barcelonas pressede økonomi kan få den catalanske klub til at overveje et salg.

- Barcelona forsøger at få økonomien til at hænge sammen, således at man kan agere på transfermarkedet, både til januar og især til sommer. Og den bedste og hurtigste måde at sikre en stor indtægt er ved at sælge. Af denne årsag er Joan Laporta forpligtet til at lytte til tilbud på praktisk talt alle spillere, idet der ikke er mange urørlige spillere på dette Barça-hold. En af dem, der virker urørlig, men måske ikke længere er det, er Frenkie de Jong, lyder det således fra El Nacional. 

I Rangnicks kikkert
Frenkie de Jong startede på bænken i lørdagens 1-0-nederlag til Real Betis, hvor Xavi Hernández i stedet gjorde brug af Sergio Busquets, Nico González og Gavi. 

Og ifølge El Nacional har Manchester United fået øjnene op for Frenkie de Jongs situation. Avisen skriver således, at den engelske storklub allerede har henvendt sig til Barcelona vedrørende muligheden for at hente hollænderen.

Ifølge El Nacional vil den nyansatte cheftræner Ralf Rangnick sætte en ny kurs for Manchester Uniteds transferstrategi. Tyskeren, der fra næste sommer skal være konsulent i den engelske storklub, har altid haft en forkærlighed for at hente unge spillere.

El Nacional peger på, at Erik ten Hag i øjeblikket er favorit til at blive permanent Manchester United-cheftræner til sommer. Og Ajax-bossen kan potentielt hjælpe med at lokke Frenkie de Jong til Old Trafford, idet Barcelona-stjernen fik sit gennembrud under netop Erik ten Hag.

Ifølge El Nacional skal Barcelona formentlig tilbyde i omegnen af 630 millioner kroner, hvis Barcelona skal gå med til at sælge Frenkie de Jong. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020