Juventus rejste sig: Jens Strygers Udinese blev sat på plads af Ronaldo

Juventus fik i den seneste runde alvorlige tæsk på hjemmebane mod Fiorentina med et 0-3-nederlag. Det fik de revanche for mod Udinese søndag aften.

Juventus har i de seneste mange sæsoner været nærmest eneherskere i Serie A, men det ser ud til at være slut nu, hvor Torino-klubben flere gange i denne sæson har smidt underlige point i ligaen.

Senest tabte man med pinlige 0-3 mod Fiorentina, men holdet ser ud til at have rystet det af sig. Søndag aften snuppede Juventus nemlig en klar 4-1-sejr over Udinese, der havde Jens Stryger Larsen på holdet.

Her var det ikke overraskende Cristiano Ronaldo, der gik forrest i sejren, hvor det blev til to scoringer og en enkelt assist fra den portugisiske stjernespiller. Den første kom efter en halv times spil, hvor han gjorde det til 1-0.

Derefter var det Federico Chiesa, der gjorde det til 2-0 på oplæg fra Ronaldo fire minutter efter pausen, og da Ronaldo gjorde de til 3-0 efter 70 minutters spil, så var kampen mere eller mindre lukket.

Derfor betød det mindre, at Udinese fik reduceret til 3-1 ved Zegelaar i det sidste ordinære minut. Juventus fik dog scoret det sidste mål i kampen, da Paulo Dybala fik sendt bolden i kassen til 4-1 i overtiden.

Resultatet betyder, at Juventus nu er på femtepladsen i Serie A med 10 point op til Milan, som de også møder i næste runde, som spilles på onsdag.