• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Pogbas dopingtest kan blive afgørende for Højbjerg

Foto: Getty Images

Der kommer snart en afklaring på, om Paul Pogba kan se frem til en længere dopingkarantæne. Og denne afklaring kan få stor betydning for Pierre-Emile Højbjergs fremtid, forlyder det nu fra Italien.

Af Lars Gram-Hanssen

Pierre-Emile Højbjerg ser ikke ud til at have den store fremtid i Tottenham, hvor den nye cheftræner Ange Postecoglou i denne sæson har foretrukket andre spillere på midtbanen. 

Den danske landsholdsstjerne er i de seneste dage blevet rygtet til Juventus, og i Italien skriver flere af de største aviser om Torino-klubbens jagt på Tottenham-danskeren. 

La Gazzetta dello Sport peger på, at Paul Pogbas dopingsag ser ud til at blive afgørende for, om Højbjeg skifter til Juventus. Franskmanden testede for nyligt positiv i en dopingtest, og den 5. oktober skal testen så undersøges igen. 

Hvis testen fortsat viser et resultat, skal Juventus finde en erstatning for Paul Pogba, idet franskmanden i det tilfælde kan se frem til en længerevarende karantæne. Og ifølge La Gazzetta dello Sport er det netop Pierre-Emile Højbjergs navn, der står øverst på Juventus' liste, hvis den italienske klub til januar skal hente en Pogba-erstatning. 

Også Corriere dello Sport skriver, at Juventus har tænkt sig at gå efter Pierre-Emile Højbjerg til januar.

Den danske midtbanespiller koster op imod 225 millioner kroner, men Juventus er angiveligt interesseret i at undersøge muligheden for at leje Højbjerg i første omgang, skriver Corriere dello Sport.