Foto: Lars Ronbog / Getty Images
Superliga

100 kampe for FCK: Ét minde står særligt stærkt

FCK-spilleren har nu rundet en milepæl i klubben. De mange kampe for løverne har givet ham mange minder, og han forventer at få mange flere.

Cypriotiske Pieros Sotiriou rundede mandag aften en milepæl.

Kampen mod AGF var angriberens kamp nummer 100 for FCK, og det vækker følelser hos den 26-årige.

Læs også:Superligaens bedste: To profiler deler førstepladsen

- Jeg er meget stolt og beæret over, at jeg nu har spillet 100 kampe for den største klub i Skandinavien og jeg håber, at jeg kommer til at spille mindst 100 mere. Min ven Zeca opnåede det i sidste uge, og nu var det min tur, og jeg er meget glad for det, siger Pieros Sotiriou, der er noteret for 29 scoringer for FCK.

De 100 kampe er fordelt med 65 i Superligaen, 31 europæiske kampe og 4 pokalkampe.

Kampene har skabt stærke minder hos Pieros Sotiriou, der føler sig overbevist om, at der i fremtiden vil blive skabt mange flere.

- Da jeg kom til klubben var det for at hjælpe den og holdet til succes og jeg forsøger altid at give alt, jeg har for holdet, så vi kan få den succes, vi arbejder for sammen. Jeg har mange gode minder allerede i København. Det bedste er måske, da vi slog Atalanta ud, men jeg er sikker på, at vi kommer til at skabe mange store ting sammen i fremtiden også,” siger den cypriotiske angriber.

I københavnernes kamp mandag, der endte med en udesejr på 2-1 over AGF, blev Pieros Sotiriou indskiftet i det 75. minut i stedet for konkurrenten Michael Santos.

Læs også:Ronnie Schwartz kommenterer på AGF-rygte

Pieros Sotiriou tager det ikke for givet, at han starter inde.

- Hvis jeg skal spille, så vil jeg som altid først og fremmest arbejde for holdet, men jeg går også altid på banen for at score mål. Vi vil alle sammen gerne i pokalfinalen, og derfor har vi stort fokus på at slå FC Nordsjælland på torsdag, selvom der også er mange andre vigtige kampe lige nu” siger Pieros til klubbens hjemmeside.

Han kamp nummer 101 kan komme torsdag, hvor FCK møder FC Nordsjælland kl. 17.30 i Parken.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 14. runde

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

Læs også:AGF-profil efter tungt nederlag: Sådan er det tit, når jeg har mødt FCK