Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: FC Nordsjælland sælger stortalent til sommer

Endnu et stortalent ser ud til at blive solgt fra FC Nordsjælland til sommer.

Det er allerede bekræftet, at Mikkel Damsgaard forlader FC Nordsjælland til fordel for italienske Sampdoria til sommer, men også en anden af Superliga-klubbens største talenter er på vej væk, skriver B.T.

Der er tale om ghanesiske Mohammed Kudus, der har taget Superligaen med storm i den indeværende sæson. Ifølge avisens oplysninger er det nemlig planen i Nordsjælland, at det 19-årige stortalent skal sælges videre.

Læs også:Overblik: Hvem træner, og hvem træner ikke i Superligaen?

Mens det er planen, er der dog endnu ikke en endelig destination for det 19-årige stortalent, men alt tyder på, at han havner i udlandet. Klubber fra både Frankrig, England, Tyskland og Holland skulle have kontaktet FC Nordsjælland, og tre-fire klubber skulle betragtes som seriøse bejlere, men endnu er der ikke noget på plads. 

For nylig fortalte cheftræner i FC Nordsjælland, Flemming Pedersen, også til netop B.T., at de i øjeblikket trods coronakrisen oplever bud på spillere.

Læs også:Emiliano Marcondes: FC Nordsjælland gjorde mig til en tænker

- Jeg ved, at der er bud også nu - og fine bud - på flere af vores spillere. Selv i denne tid, hvor man kunne tro, at det hele lå helt stille. Men det gør det altså ikke, lød det fra Flemming Pedersen i sidste uge.

Mohammed Kudus har i denne sæson scoret ni mål på 19 Superliga-kamp. Han har også fået debut på Ghanas landshold, hvor han har scoret ét mål. 

Læs også:Superliga-klub hjælper lokalt hospital: De kan bruge vores lokaler

Læs også:AaB tilbage på græs: Det er jo ris til egen røv, hvis man ikke har trænet

Læs også:FCN-boss: Europas akademisystem har mistet sit moralske kompas