Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Bundholdene delte i en spændende 1-1 kamp

Hvem var bedst og hvem var værst, da Hobro mødte Silkeborg.

Hobro - SIlkeborg 1-1 (1-1)

Sabbi 3'
Vallys 40'

Kampens bedste

Silkeborg:
Okkels stod for mange af de gode offensive indsalg i dagens kamp mod Hobro. Han huserer på midtbanen, hvor han konstant finder et rum mellem kæderne for han kan få bolden og vende med den. Det blev ikke til mål eller oplæg i dag, men han skaber muligheder og rum til de andre på holdet.

Læs også:Der er lagt op til mål mellem OB og FCN: Se opstillingerne her

Hobro:
Rask er bedste Hobro-mand i dag. Ikke nødvendigvis fordi han blev bombarderet med afslutninger og hev den ene klasseredning ud af ærmet efter den anden, men han er bare rigtig sikker i alle sine indgreb. Hobro-forsvaret stoler på han når ud i feltet til de fleste bolde, og så er det tydeligt, at han er en general på banen. Rask råber og dirigerer hele tiden, og det hjælper Hobros mandskab en hel del.

Kampens værste:
Det er ikke meget Kirkevold lykkedes med i dagens kamp. Ideerne og tankerne er egentlig fine nok, men der mangler noget kvalitet i udførelsen. For at Hobro skal kunne score nogle mål, jamen så er det vigtigt, at han lykkedes med aktionerne - det manglede i dag.

Læs også:Optakt: SønderjyskE - AaB

Kampens detalje:
Kampens detalje(r) går til både Okkels og Rask. For først udførte Okkels en teknisk svær detalje da han på fornem vis sendte en flugter afsted mod Hobros mål. Rask afviste dog skudet mod mål, da han i en flot redning fik skubbet bolden over kassen.

Læs også:Brøndby giver genvalg: Jagter tredje sejr på stribe

Læs også:Riddersholm: Vi er ikke bedre end vores 9. plads

Læs også:Optakt: OB - FC Nordsjælland