Bedst og værst: Forrygende Masango

Hvem stjal fokus og hvem misbrugte sine tilbud, da AaB søndag tabte med 0-2 til Randers FC.

AaB - Randers FC 0-2 (0-1)

0-1 Viktor Lundberg 4´
0-2 Mandla Masango 81´

Kampens bedste:

AaB
Kasper Risgård spillede en meget flot kamp søndag eftermiddag. Var god i opspillet for nordjyderne, mens han var millimeter fra at udligne kort inde i anden halvleg. Knoklede voldsomt kampen igennem, og gav ikke op selv i svære perioder. En stærk indsats i et nederlag, hvor mange trods cifrene leverede varen for AaB.

Randers FC
Mandla Masango gjorde rent bord i Aalborg. Fantastisk kamp af nyindkøbet, der ligner et ægte scoop for Randers FC denne sommer. Har fart og teknik i fokus, og kæmper så det brager kampen igennem. Scorede et flot mål, mens han var giftig og en evig trussel for værterne. En meget stærk indikation om et meget godt indkøb for Randers.

Kampens værste:
Der var ikke mange, der ikke gjorde det fornuftigt i Aalborg. Dog burde Lukas Spalvis have scoret på nogle af sine store chancer helt fremme. Testede overliggeren med et fint forsøg, men skarpheden var glemt for Spalvis, der dog ikke spillede nogen dårlig kamp. De mange chancer burde dog have givet mindst et mål.

Kampens detalje:
Karl-Johan Johnsson er blandt de bedste keepere i Alka Superligaen. Det viste han hvorfor i første halvleg, da Kenneth Emil Petersen tæt under mål testede. Med en refleks af en anden verden sikrede keeperen dog føring til kronjyderne ved pausen, mens han pillede flere gode forsøg i anden halvleg. Dribleturen fra Keller over 50 meter i forbindelse med 0-1 scoringen er også en klar kandidat.