Bedst og værst: Mielitz sprællede forgæves i vild målfest mod AGF

4-2 Patrick Mortensen (69')

Kampens bedste:

AGF: Bror Blume

Bror Blume får måske ikke altid den anerkendelse, han fortjener. For det er faktisk en rigtig dygtig midtbanespiller, AGF har her, og Blume stod for endnu en stærk præstation i det målrige opgør mod SønderjyskE.

Den tidligere Lyngby-spiller scorede et utrolig flot mål og stod for oplægget til Patrick Mortensens 4-2-scoring. Og så var han helt generelt god til at kombinere i de små rum og udgjorde ofte en trussel mod SønderjyskE-buret.

SønderjyskE: Sebastian Mielitz

Havde det ikke været for Sebastian Mielitz, kunne SønderjyskE have været bagud med meget mere end 2-0 efter første halvleg. Keeperen havde et hav af fabelagtige redninger, som gav sønderjyderne mulighed for at jagte et comeback i anden halvleg. I sidste ende lykkedes det ikke for Glen Riddersholms mandskab, men det var tyskerens skyld, at man overhovedet kom i nærheden.

Kampens værste:

Stefan Gartenmann var tilbage fra karantæne og startede i det centrale forsvar på Ceres Park. Han fik en gedigen skideballe af Glen Riddersholm efter en række dårlige afleveringer i første halvleg, og det blev aldrig stopperens kamp. Han fik en assist på Artem Dovbyks scoring, men en forsvarsspiller har yderst sjældent gjort det godt nok, når man lukker fire mål ind.

Kampens detalje:

TIlskuerne på Ceres Park fik nogle fantastiske scoringer at se denne søndag eftermiddag, men kampens detalje går til SønderjyskE-keeper Sebastian Mielitz, der muligvis præsterede årets redning på et frisparksforsøg fra Casper Højer. Venstrebacken sparkede forholdvis fladt, og selvom skuddet blev afrettet af muren, fik målmanden alligevel korrigeret og satte fingrene på bolden. I stedet for at gå i mål gik bolden derfor til hjørnespark.